Caverion on tehnyt sopimuksen tunneleiden teknisten järjestelmien toimituksesta.

Caverion sai urakan Vt12 Lahden eteläisen kehätien Lahden pään tunneleista

Caverion on tehnyt sopimuksen tunneleiden teknisten järjestelmien toimituksesta.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Tiedotteen mukaan Caverion teki sopimuksen Vt12 Lahden eteläisen kehätien Lahden pään hanketta toteuttavan VALTARI-allianssin kanssa.

VALTARI-allianssin muodostavat Liikennevirasto, Lahden kaupunki, Hollolan kunta, Skanska Infra oy ja Pöyry Finland oy. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

”Tunneleiden teknisillä järjestelmillä ja niiden onnistuneella ja häiriöttömällä käyttöönotolla on suuri merkitys hankekokonaisuuden valmistumisessa. Caverionilla on laaja kokemus tunneleiden teknisten järjestelmien ratkaisuista ja toteutuksesta”, Liikenneviraston projektijohtaja Janne Wikström sanoo.

Allianssihankkeen toteutusvaihe käynnistyi kesäkuussa 2018.

Caverionin vastuualueena ovat tunneleiden tekniset järjestelmät: lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi, jäähdytys, sähköistys, informaatio- ja viestintäteknologia sekä turvallisuus ja tieliikenteen ohjaus eli telematiikka.

Hankekokonaisuuteen kuuluu valtatie 12 Lahden eteläisen kehätien rakentaminen ja maantien 167 Lahden eteläisen sisääntulotien parantaminen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion sai urakan Vt12 Lahden eteläisen kehätien Lahden pään tunneleista”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi