NCC rakentaa Elolle asuntoja Vantaalle

NCC ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo ovat allekirjoittaneet sopimuksen 70 asunnon rakentamisesta Vantaan Pähkinärinteeseen.

Kuva: NCC

Kyseessä on viides NCC:n kehittämän konseptin mukainen Bertta-talo. Sopimuksen arvo on yhteensä noin 10 miljoonaa euroa, ja se toteutetaan kokonaisvastuu-urakkana.

Vantaan Pähkinärinteeseen rakentuu 70 vuokra-asuntoa, jotka toteutetaan NCC:n kehittämällä konseptilla. Bertta-talossa pysäköinti on järjestetty rakennuksen alimpiin kerroksiin.

”Hankekehitystyömme tuotti tulosta, ja saamme nyt järjestyksessä viidennen Bertta-kohteen liikkeelle. Hanke on kehitetty hyvässä yhteistyössä alueella vaikuttavan maanomistajan Pähkinähoito oy:n kanssa”, NCC:n hankekehitysjohtaja Martta Kyllönen sanoo tiedotteessa.

”Täydennysrakentamiskohde palvelujen vieressä keskellä Pähkinärinnettä on erinomainen lisä rakennuttamisohjelmaamme, jonka tarkoituksena on kehittää asuntosalkkuamme ja tuottaa noin 1000 korkeatasoista vuokra-asuntoa asiakkaillemme lähivuosien aikana”, Elon projektinjohtaja Antti Pyötsiä kertoo.

Urakkaan kuuluvat myös pihalle tulevat pysäköintipaikat sekä piha-alueet. Rakennuksessa on kaksi pysäköinti- ja yhteistilakerrosta sekä kuusi asuinkerrosta. Rakentaminen alkaa lokakuussa, ja kohde valmistuu alkuvuonna 2020.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC rakentaa Elolle asuntoja Vantaalle”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi