Kokeile kuukausi maksutta

NCC rakentaa Elolle asuntoja Vantaalle

NCC ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo ovat allekirjoittaneet sopimuksen 70 asunnon rakentamisesta Vantaan Pähkinärinteeseen.

Kuva: NCC

Kyseessä on viides NCC:n kehittämän konseptin mukainen Bertta-talo. Sopimuksen arvo on yhteensä noin 10 miljoonaa euroa, ja se toteutetaan kokonaisvastuu-urakkana.

Vantaan Pähkinärinteeseen rakentuu 70 vuokra-asuntoa, jotka toteutetaan NCC:n kehittämällä konseptilla. Bertta-talossa pysäköinti on järjestetty rakennuksen alimpiin kerroksiin.

”Hankekehitystyömme tuotti tulosta, ja saamme nyt järjestyksessä viidennen Bertta-kohteen liikkeelle. Hanke on kehitetty hyvässä yhteistyössä alueella vaikuttavan maanomistajan Pähkinähoito oy:n kanssa”, NCC:n hankekehitysjohtaja Martta Kyllönen sanoo tiedotteessa.

”Täydennysrakentamiskohde palvelujen vieressä keskellä Pähkinärinnettä on erinomainen lisä rakennuttamisohjelmaamme, jonka tarkoituksena on kehittää asuntosalkkuamme ja tuottaa noin 1000 korkeatasoista vuokra-asuntoa asiakkaillemme lähivuosien aikana”, Elon projektinjohtaja Antti Pyötsiä kertoo.

Urakkaan kuuluvat myös pihalle tulevat pysäköintipaikat sekä piha-alueet. Rakennuksessa on kaksi pysäköinti- ja yhteistilakerrosta sekä kuusi asuinkerrosta. Rakentaminen alkaa lokakuussa, ja kohde valmistuu alkuvuonna 2020.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC rakentaa Elolle asuntoja Vantaalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat