Kokeile kuukausi maksutta

Jatke toteuttaa Lidlin jakelukeskuksen laajennuksen Järvenpäässä

Lidl Suomi ja Jatke ovat allekirjoittaneet kokonaisurakkasopimuksen Lidlin Järvenpään-jakelukeskuksen laajennuksesta.

Juuri valmistuneeseen yhteen Suomen suurimpaan jakelukeskukseen rakennettava laajennusosa on kooltaan noin 12500 kerrosneliömetriä. Hanke käynnistyy välittömästi ja valmistuu tammikuussa 2020.

”Tässä projektissa on henkilöitä, jotka ovat olleet rakentamassa jo Lidlin ensimmäistä jakelukeskusta Suomeen vuosituhannen alussa. Projektin ydintiimi tulee suoraan Logitirin Tuusulan logistiikkakeskustyömaalta, joka valmistui juuri sopivasti marraskuun loppuun mennessä. Toteutusvaiheessa voimme hyödyntää laajennusosasta tehtyä BIM-mallinnusta, mikä parantaa entisestään hankkeen kokonaisuuden hallintaa”, Jatkeen toimitilarakentamisen johtaja Pauli Karjalainen sanoo tiedotteessa.

Laajennushankkeessa noudatetaan koko rakentamisen laadunvarmistusmenettelyn pohjana ollutta Breeam-ympäristösertifiointia. Sertifikaatti ohjaa rakennuksen suunnittelua, rakentamista ja käyttöä. Järvenpään jakelukeskuksessa sertifikaatin vaatimukset on huomioitu muun muassa maankäytön suunnittelussa, energia- ja elinkaarisuunnittelussa sekä materiaalivalinnoissa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jatke toteuttaa Lidlin jakelukeskuksen laajennuksen Järvenpäässä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat