Softatalo Vertex käänsi kiky-tunnit henkilöstön kannusteeksi

Kilpailukykysopimuksen tuoma työajan pidennys on tuottanut kuluvana vuonna monella työpaikalla motivointihaasteita. Kuuden minuutin lisäys päivittäiseen työaikaan voi tuntua turhalta kellottamiselta, kolmen ylimääräisen työpäivän teettäminen jakaa sekin helposti henkilöstön mielipiteitä.

Anssi Männistö (vas.), Marko Mätäsniemi, Marko Lähteenmäki ja Jari Painokallio käyttivät Vertexin kiky-tunteja ideariiheen saarimökillä. Kuva: Vertex
Tämän haasteen parissa painiskeltiin myös tamperelaisessa ohjelmistotalo Vertexissä. Mielipiteitä eri toteutusvaihtoehdoista löytyi puolesta ja vastaan, kunnes toimitusjohtaja Reijo Havosen johdolla alettiin ideoida yhdessä kokonaan uutta mallia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Softatalo Vertex käänsi kiky-tunnit henkilöstön kannusteeksi”

Viimeisimmät näkökulmat