Arcadan asunnot valmistuvat pikatahtia

Arcada-opiskelija-asuntotyömaan sisävalmistustöissä Helsingissä saavutettiin noin 30 prosentin aikasäästö. Siihen vaikutti tahtituotannon ohella talotekniikan esivalmistusasteen nosto, sillä tekniikoineen esivalmistettu kylppäri saatiin paikalleen päivässä.

Ammattikorkeakoulu Arcadan opiskelija-asuntotyömaalla alettiin soveltaa tahtituotantoa vasta kesken hankkeen. Kuva: Haahtela
Noin 2700 opiskelijan ammattikorkeakoulu Arcada rakennuttaa Helsingin Kyläsaareen 103 opiskelija-asunnon ja palloiluhallin kompleksia. Kumppanina on Haahtela, joka toteutti hankkeen omalla projektinjohtomallillaan.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arcadan asunnot valmistuvat pikatahtia”

Viimeisimmät näkökulmat