Ilmarinen sijoitti toimistokiinteistöön Atlantassa

Työeläkeyhtiö Ilmarinen on sijoittanut toimistokiinteistöön Atlantassa, Georgian osavaltiossa Yhdysvalloissa. Ilmarinen ei kertonut sijoituksen arvoa tiedotteessaan.

19-kerroksisessa toimistorakennuksessa on vuokrattavaa pinta-alaa 40 000 neliömetriä ja sen käyttöaste on noin 90 prosenttia.

Kyseessä on kahdeksas yhteissijoitus New York Life -henkivakuutusyhtiön kanssa. Ilmarinen solmi strategisen kumppanuuden New York Lifen kanssa vuonna 2017. Yhtiöiden omistama yhteisyritys sijoittaa pitkäaikaisesti toimitilakiinteistöihin Yhdysvaltain kasvavilla metropolialueilla.

Ilmarisen kiinteistösijoitusten arvo on noin 6 miljardia euroa, josta noin neljännes on ulkomaisia kiinteistösijoituksia. Kiinteistösalkun kansainvälisen hajautuksen kasvattaminen on osa Ilmarisen sijoitusstrategiaa. Yhdysvaltain lisäksi Ilmarisella on kiinteistösijoituksia muun muasssa Saksassa, Belgiassa, Hollannissa ja Britanniassa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ilmarinen sijoitti toimistokiinteistöön Atlantassa”

Vastaa