Sähköasentajien ja mestareiden keskittyminen ei saa herpaantua yliopistosairaalan sähkötöissä

Sairaalan sähkötöissä tärkeintä on tulevien potilaiden ja hoitohenkilökunnan turvallisuus.

Taysin lasten ja nuorten sairaalan sähkötöistä vastaavat Arosystemin asentajat. Vasemmalla asentajien nokkamies Petri Viskari, Keski-Suomen alueen liiketoimintajohtaja Harri Lindström, projektihoitaja Jussi Viljakainen (kesk.), projektipäällikkö Jussi Koskela ja mittauksista vastaava Jarkko Nytorp. Kuva: Petri Kivinen.
”Hoitohenkilökunnan tai potilaiden turvallisuus ei saa vaarantua missään sähköteknisessä olosuhteessa. Sen vuoksi sähköasennukset sairaaloissa ovat vaativia ja haastavat sähköasentajan ja mestarin ammattitaidon. Joka päivä pitää olla skarppina ja työn luonne on ihan erilaista kuin perinteisessä toimitilarakentamisessa”, Aro Systemsin projektipäällikkö, sähköinsinööri Jussi Koskela kertoo Tampereen yliopistollisen keskussairaalan Taysin L-siiven työmaalla.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sähköasentajien ja mestareiden keskittyminen ei saa herpaantua yliopistosairaalan sähkötöissä”

Vastaa