Kokeile kuukausi maksutta

Fennia vetäytyi Jyväskylän Hippos2020-hankkeesta – Lehto sitoutunut jatkamaan hankkeen valmistelua

Fennia Varainhoito tiedottaa, että se vetäytyy Jyväskylän Hippos2020-hankkeesta. Lehto Group puolestaan kertoo olevansa edelleen sitoutunut jatkamaan hankkeen valmistelua.

Hippoksen alustava havainnekuva vuodelta 2018. Kuva: PES-Arkkitehdit

Fennia valikoitui hankkeeseen loppuvuodesta 2017 Jyväskylän kaupungin järjestämän sijoittajakilpailun tuloksena.

”Arvioimme rooliamme Jyväskylän Hippos2020-hankkeen kehityksessä ja päätimme olla jatkamatta hankkeessa sen liiketaloudellisten perusteiden epävarmuudesta johtuen”, Fennian konsernijohtaja Antti Kuljukka kertoo yhtiön tiedotteessa.

Lehto Group kertoo omassa tiedotteessaan olevansa edelleen sitoutunut jatkamaan hankkeen valmistelua ja arvioivansa muuttunutta tilannetta Jyväskylän kaupungin kanssa seuraavina viikkoina. Lehdolla ei tämänhetkisten tietojen valossa ole edellytyksiä arvioida Fennian vetäytymisen vaikutuksia hankkeen toteutusaikatauluun tai hankkeen kulujen ja tuottojen ajoittumiseen.

Hippos2020-hankkeessa kehitetään liikuntaan, urheiluun, terveyteen ja hyvinvointiin painottuvaa keskusta.

Tätä artikkelia on kommentoitu 6 kertaa

6 vastausta artikkeliin “Fennia vetäytyi Jyväskylän Hippos2020-hankkeesta – Lehto sitoutunut jatkamaan hankkeen valmistelua”

  1. Mielenkiintoista nähdä toteutuuko korpeen tuollainen hanke. Tarvitaan nopeita päätöksiä, kun vanha rakennus odottaa peruskorjausta..

  2. Viisainta olisi piirtää lopullisesti ruksi Hippos2020 hankkeen päälle. Investorit eivät nää tuotto-odotuksia, seuroilla ei riitä rahat kaavailtuihin käyttömaksuihin ja urakoitsijalla ei riitä rahkeet tuollaisen hankkeen toteuttamiseen.

    1. Samaa mieltä. Kyllä jyväskyläläisille pitää riittää vanhat homeiset tilat harrastella. Ja ulkona voi harrastaa ihan ilmaiseksi, poluilla voi juoksennella ja Jyväsjärvessä uiskennella.

  3. Henkilö, joka kannattaa kyseistä hanketta, ei ole millään tavalla mukana seuratoiminnassa.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat