Hartela myi Porvoon Taidetehtaan liiketiloja Evlin rahastolle

Hartela Etelä-Suomi on myynyt Porvoossa sijaitsevan Koy Taidetehtaankatu 4:n erikoissijoitusrahasto Evli Vuokratuotolle.

Kuva: Hartela

Kiinteistö sijaitsee kulttuuri- ja kongressikeskus Taidetehtaan yhteydessä olevan Kauppakujan länsipuolella. Vuokralaisina ovat muun muassa Porvoon kaupunki, Hennes & Mauritz, Stadium, Vero Moda ja Hemtex.

Hartelan kehittämä ja rakentama kiinteistö valmistui vuonna 2012 täydentäen Porvoon länsirannalle luodun Taidetehtaan tarjontaa muoti- ja palveluliikkeillä sekä Porvoon kaupungin perhekeskuksen palveluilla.

Hartela on rakentanut pitkäjänteisesti Taidetehtaan alueelle Porvoon kaupungin visioiden mukaisesti vuodesta 2010 alkaen. Taidetehtaan ympäristö täydentyy lähivuosina myös isolla päivittäistavarakaupalla ja hotellilla.

Erikoissijoitusrahasto Evli Vuokratuotto sijoittaa varansa Suomessa sijaitseviin toimitilakiinteistöihin. Rahaston kiinteistökohteiden käyttötarkoituksia voivat olla muun muassa liiketilat, kaupalliset kiinteistöt, toimistot, majoitustoiminta, palvelutoiminta ja teollisuus.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hartela myi Porvoon Taidetehtaan liiketiloja Evlin rahastolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat