Bonava toteuttaa rahastolle 74 asuntoa Helsinkiin

Bonava toteuttaa Icecapital Housing Fund V:lle 74 asuinhuoneiston kerrostalokohteen uuteen Postipuiston kotikortteliin Helsingin Pasilaan. Kohde käynnistää Bonavan Postipuiston kotikorttelin rakentamisen.

Havainnekuva Postipuistosta. Kuva: JKMM Arkkitehdit, Helsingin kaupunki

Kohde on Bonavan omaa tuotantoa, ja rakennustyöt käynnistyvät välittömästi. Asuntojen on määrä valmistua vuoden 2020 aikana.

Keskuspuiston kyljessä sijaitseva Pohjois-Pasila uudistuu lähivuosina merkittävästi. Pohjoisosaan, entisen Maaliikennekeskuksen alueelle rakennetaan viihtyisä uusi asuinalue, jossa on suuria vehreitä korttelipihoja ja erinomaiset yhteydet Keskuspuistoon. Bonavan asuntoja Keskuspuiston kainaloon tulee aluksi 300 ja myöhemmin vielä 220 lisää.

Icecapital Housing Fund V ky on perustettu vuonna 2019, ja sen sijoituskapasiteetti on yli 400 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa sijaitseviin vapaarahoitteisiin asuntoihin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava toteuttaa rahastolle 74 asuntoa Helsinkiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat