Kokeile kuukausi maksutta

Lujabetoni teki historiansa suurimman valmisbetonikaupan

Lujabetoni on valittu pääkaupunkiseudulle rakennettavan Raide-Jokeri-pikaraitiotiehankkeen valmisbetonitoimittajaksi.

Valmistuttuaan Raide-Jokeri ylittää Kehä I:n. Havainnekuva. Kuva: Helsingin kaupunki
Kuuntele juttu

Valmisbetonitoimitukset pitävät sisällään taitorakenteiden toimitukset, muun muassa sillat, kiintoraideosuudet, tunnelit, tukimuurit ja muut vastaavat rakenteet koko radan 25 kilometrin matkalla.

Jopa 80000 kuutiometrin laajuinen toimitus on Lujabetonin historian suurin valmisbetonikauppa. Yhtiö hoitaa hankkeen koko valmisbetonitarpeen, joka vastaa keskikokoisen betonitehtaan kahden vuoden tuotantomäärää. Lujabetoni toimittaa tarvittavan betonin pääkaupunkiseudun tehtailtaan Espoosta ja Helsingistä.

”Olemme kunnostautuneet viime aikoina vastaavissa projekteissa muun muassa Tampereen raitiotie – ja Lahden ohitustie -hankkeissa, joten tietotaitoa suurten infrahankkeiden toimituksista meillä löytyy”, Lujabetonin pääkaupunkiseudun tehdaspäällikkö Miro Harjumäki sanoo tiedotteessa.

Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille toteutettavan Raide-Jokerin rakentaminen alkoi kesäkuun alussa. Kyseessä on allianssiprojektihanke, jossa osapuolina toimivat Helsingin ja Espoon kaupungit, NRC Group Finland, YIT Suomi, Ramboll Finland ja Sitowise.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujabetoni teki historiansa suurimman valmisbetonikaupan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat