Kuva: Liisa Takala

Cramo päivitti strategiansa ja antoi ennusteen ensi vuodelle

Tänään Tukholmassa pääomamarkkinapäivää pitävä rakennuskonevuokraaja Cramo on päivittänyt strategiansa sekä taloustavoitteensa ja antaa samalla tulosennusteen ensi vuodelle.

Kirjoittaja(t)

Cramo arvioi, että sen vertailukelpoinen liikevoitto ennen liikearvopoistoja vuodelle 2020 ylittää 75 miljoonaa euroa.

Uuden strategian päätavoitteisiin kuuluu ”huipputason tuloksentekokyky ja operatiivisen tehokkuuden parantaminen”.

”Kesäkuun lopussa tapahtuneen osittaisjakautumisen ja Siirtokelpoiset tilat -liiketoiminnan eriyttämisen jälkeen, keskitymme nyt täysin Kone- ja laitevuokrausliiketoiminnan kehittämiseen, jossa näemme potentiaalia parantaa edelleen tuloksentekokykyämme ja erottautua kilpailijoista”, sanoo toimitusjohtaja Leif Gustaffson tiedotteessa.

”Tasapainottaaksemme rakennusalan syklisyyden vaikutusta, pyrimme edelleen kasvattamaan vahvaa asemaamme teollisuussegmentissä kaikissa toimintamaissamme.”

Cramo on määrittänyt myös uudet taloudelliset tavoitteet vuosille 2019-2023. Niihin kuuluu kaksinumeroinen osakekohtaisen tuloksen kasvu vuosien 2019-2023 aikana. Yli puolet tuloksesta on tarkoitus jakaa osingoksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramo päivitti strategiansa ja antoi ennusteen ensi vuodelle”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi