Kokeile kuukausi maksutta

Isännöintiliiton Koro-Kanerva: ”Vanhat uskomukset hyväveliverkostoista pitää romuttaa”

Isännöintiliiton uusi toimitusjohtaja Mia Koro-Kanerva ei säiky isännöintialan myllerrystä.

Mia Koro-Kanerva ei pelkää isännöintialan kuohuntaa, vaan haluaa kehittää Isännöintiliittoa. (Kuva: Outi Pyhäranta)

Tämän viikon alussa Isännöintiliiton toimitusjohtajana aloittanut Mia Koro-Kanerva kertoo, että mediassa esillä ollut alan myllerrys ei pelota häntä. Koro-Kanervan mukaan Isännöintiliitto on koko isännöintialan yritykset ja yhdistykset yhdistävä liitto.

Alalle on perustettu kilpaileva yritysten yhdistys, Isli isännöintiyritykset ry. Sen perustajiin kuuluvat esimerkiksi suuren isännöintikonsernin Kiinteistötahkolan toimitusjohtaja Seppo Tahkola ja viime vuoden joulukuussa Isännöintiliiton toimitusjohtajan tehtävistä lähtöpassit saanut Tero Heikkilä.

Isli haluaa asemoitua isännöintialan muutosjohtajaksi.

Lue lisää: Isännöintialalle perustettiin uusi etujärjestö

Koro-Kanerva kertoo tiedotteessa pyrkivänsä kehittämään isännöintiliittoa entistä paremmin jäseniä palvelevaksi alan ykkösvaikuttajaksi.

”Isännöintiala voi parhaimmillaan muuttaa koko asumisen ja kiinteistökehittämisen kenttää, mutta vain jos se on ammattitaitoista, kunniallista ja pyrkii aidosti edistämään asiakkaan etua”, hän arvioi.

Isännöintiliitolla on hänen mukaansa iso rooli, joka vahvistuu entisestään vaikuttamisessa, kouluttamisessa ja jäsenpalveluissa.

”Haluan toimitusjohtajana vaikuttaa siihen, että isännöinnin työn arvostus kasvaa. Vanhat uskomukset hyväveliverkostoista pitää romuttaa”, Koro-Kanerva sanoo.

Isännöintiliitoon kuuluu lähes 600 isännöintiyritystä ja 23 yhdistystä. Jäsenten kautta sen piirissä on neljä viidestä toimialalla työskentelevästä. Isli Isännöintiyrityksissä on toistaiseksi 16 jäsenyritystä.

 

 

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Isännöintiliiton Koro-Kanerva: ”Vanhat uskomukset hyväveliverkostoista pitää romuttaa””

  1. En tunne isännöintiä alana, mutta miksi pitää viitata hyväveliverkostoon lausunnossa? Voisiko tätä avata artikkelissa hiukan. Jättää oudon kuvan, hiukan niinkuin nämä eri yritysten tj lähdötkin kommentoidaan sanoilla, työsuhde on purettu yhteisymmärryksessä 😁

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat