Fennovoiman toimitusjohtaja Toni Hemminki lähtee yhtiöstä

Fennovoiman toimitusjohtaja Toni Hemminki jättää tehtävänsä lokakuun lopussa mutta jatkaa yhtiön palveluksessa johdon neuvonantajana vielä vuoden 2019 loppuun.

Toni Hemminki. Kuva: Fennovoima

Ensi vuoden alkupuolella Hemminki siirtyy energia-alalla toimivan Wega Group oy:n osakkaaksi.

Fennovoima on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan haun. Yhtiön operatiivinen johtaja Timo Okkonen toimii toistaiseksi toimitusjohtajan sijaisena.

Hemminki aloitti Fennovoiman toimitusjohtajana vuonna 2014. Jo sitä ennen Hemminki oli eri rooleissa mukana Fennovoimassa ja Hanhikivi 1 -voimalaitoshankkeessa vuodesta 2007. Hankkeen alussa hän oli hankkeessa tiiviisti mukana omistaja Rautaruukin kautta, ja hankkeen sopimusvaiheessa Hemminki toimi Voimaosakeyhtiö SF:n hallituksen jäsenenä vuosina 2012–2014. Fennovoiman hallituksen jäsenenä hän toimi vuodet 2013–2014.

”Haluan kiittää Toni Hemminkiä hänen pitkästä, yhteensä kahdentoista vuoden mittaisesta panoksestaan yhtiön eteen. Hänen toimitusjohtajakautensa aikana Fennovoima on kasvanut ja kehittynyt merkittävästi ja valmistautuu nyt Hanhikivi 1 -voimalaitosprojektin seuraaviin vaiheisiin”, hallituksen puheenjohtaja Esa Härmälä sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fennovoiman toimitusjohtaja Toni Hemminki lähtee yhtiöstä”

Jätä kommentti