Kokeile kuukausi maksutta

Teijo-Talot saa uuden toimitusjohtajan

Modulaarisia tilaratkaisuja toimittavan Teijo-Talot oy:n toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Olli Raunio keskittyy vuoden 2020 alusta alkaen pelkästään hallituksen puheenjohtajan tehtäviin.

Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty ensi vuoden alusta filosofian maisteri Ismo Laitakari, 53. Hän on toiminut aiemmin rakennustuoteteollisuudessa kiinnitystarvikevalmistaja Sormat oy:n toimitusjohtajana sekä sitä ennen viestintä- ja tietotekniikkateollisuuden parissa johto- ja myyntitehtävissä.

”Kuluvan vuoden aikana toimitettujen projektien määrä on kasvanut ennätykselliseksi, ja olen innoissani päästessäni aloittamaan tässä organisaatiossa, jossa ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla”, Laitakari sanoo tiedotteessa.

”Tämän päivän ja tulevaisuuden asiakkaat vaativat tilaratkaisuiltaan elinkaariajattelua. Meillä on kuluvana vuotena panostettu erityisesti Teijo-Talot-konseptin sekä prosessien kehittämiseen”, Olli Raunio kertoo.

Vuonna 2000 perustettu Teijo-Talot aloitti pienrakennusten ja omakotitalojen tuottajana. Tänä päivänä yhtiö rakentaa moduuleista muun muassa kouluja, päiväkoteja, terveysasemia, hoivakoteja sekä toimisto- ja tuotantotiloja. Kuluttajille suunnattujen valmistalojen myynnistä yhtiö luopui keväällä 2018.

Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli noin 19 miljoonaa euroa, ja tuotantolaitoksia sillä on kolmella paikkakunnalla: Salossa, Halsualla ja Hämeenlinnassa. Pääkonttori sijaitsee Salossa. Yhtiön omistaa pääomasijoitusyhtiö Aboa Venture Managementin hallinnoima Länsi-Suomen Pääomarahasto oy sekä yksityishenkilöitä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teijo-Talot saa uuden toimitusjohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat