Betonifirma hamuaa aiempaa isompia kokonaisuuksia – ”Tehdas on ollut loppuunmyyty viimeiset kolme vuotta”

Betonielementtejä valmistava turkulainen Suomen Kovabetoni osti syyskuun alussa Consolis Parmalta Nastolassa sijaitsevan runkoelementtitehtaan. Se mahdollistaa Kovabetonille isompien kokonaisuuksien tarjoamisen. Myös tuotevalikoima laajenee jossain määrin.

Nuori toimitusjohtaja Marjet Mäkinen on digitalisoinut Suomen Kovabetonin toimintaa. Kuva: Sami Kilpiö
Tähän asti yhtiö on valmistanut Turussa etenkin ulkoseinäelementtejä mutta myös TT-laattoja, pilareita, palkkeja ja kuorilaattoja. Nastolan repertuaari on muuten sama, mutta siellä ei valmisteta seinäelementtejä, ja toisaalta siellä tuotetaan myös ontelolaattoja.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Betonifirma hamuaa aiempaa isompia kokonaisuuksia – ”Tehdas on ollut loppuunmyyty viimeiset kolme vuotta””

Vastaa