Cramo aloittaa isot investoinnit

Voimakasta kasvua rakennuskonemarkkinoilla tavoitteleva Cramo Finland investoi uuteen logistiikka- ja toimintokeskukseen. Sopiva tontti löytyi perusteellisen haun tuloksena Vantaan Åbyn teollisuusalueelta, Hakan entisen elementtitehtaan tontilta.

Logistiikka-ja toimintokeskuksen kokonaispinta-ala on reilut 23 000 neliötä.
Konevuokrausala on kokenut isoja käänteitä vuodesta 2006, jolloin Rakentajain Konevuokraamo osti ruotsalaisen, itseään isomman Cramon. Kansainvälistyessään suomalaiskonserni päätti vähitellen luopua vanhasta nimestään ja käyttää nyt 14 toimintamaassaan nimeä Cramo. Konsernin suomalainen tytäryritys Cramo Finland on toistaiseksi ollut markkinoilla haastaja, mutta aikoo toimitusjohtaja Tuomas Myllysen mukaan kasvattaa nykyistä 15 prosentin markkinaosuuttaan.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramo aloittaa isot investoinnit”

Vastaa