SRV hakee kannattavuusongelmiinsa apua paremmasta aikataulujen hallinnasta

Lisäksi projektien kannattavuuden kehittäminen keskittyy logistiikkaan ja tietomalleihin.

SRV:n kehitysjohtaja Antti Aaltonen esittelee Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevan Wood Cityn aikatauluja. Työaikataulut laaditaan yhdessä urakoitsijoiden kanssa last planner -menetelmällä. Kuva: Liisa Takala.
SRV on kamppaillut jo pitkään kannattavuusongelmien kanssa. Myös viime viikolla julkaistu kuluvan vuoden kolmannen neljänneksen tulos painui tappiolle. Samassa yhteydessä yhtiö kertoi aloittavansa yt-neuvottelut 90 henkilötyövuoden vähentämisestä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV hakee kannattavuusongelmiinsa apua paremmasta aikataulujen hallinnasta”

Viimeisimmät näkökulmat