Iloqin myynti Nordic Capitalille toteutui

Kilpailuviranomaiset ovat hyväksyneet yrityskaupan, jossa digitaaIisia lukitusratkaisuja tekevän Iloqin koko osakekanta vaihtoi omistajaa. Viranomaishyväksynnän myötä kauppa on saatettu päätökseen 11. joulukuuta.

Iloqin kokoonpanolaitokselta Oulussa. Kuva: Petteri Löppönen

Lokakuussa Iloqin pääomistajat sopivat yhdessä vähemmistöomistaja Sievi Capitalin kanssa koko osakekannan myynnistä yhtiölle, jonka takana ovat pääomasijoitusyhtiö Nordic Capitalin hallinnoimat rahastot.

Yrityskaupan velattomaksi kauppahinnaksi ilmoitettiin lokakuussa 190 miljoonaa euroa. Tuolloin todettiin myös, että lopullinen kauppahinta täsmentyy yrityskaupan täytäntöönpanon yhteydessä. Kauppahinnasta ei kuitenkaan annettu nyt uutta tietoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Iloqin myynti Nordic Capitalille toteutui”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat