Kokeile kuukausi maksutta

Ramirent nimitti uuden toimitusjohtajan

Ramirent oyj:n hallitus on nimittänyt Erik Bengtssonin yhtiön toimitusjohtajaksi 1. tammikuuta 2020 alkaen.

Erik Bengtsson. Kuva: Katri Lehtola

Bengtsson on toiminut 1. syyskuuta 2018 alkaen Ramirentin Ruotsin toiminnoista sekä konsernin kalustosta ja hankinnoista vastaavana johtajana. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän oli Ramirentin hallituksen jäsen maaliskuusta 2017 elokuuhun 2018. Lisäksi hän on toiminut alalla useissa johtotehtävissä vuodesta 2005 alkaen. Bengtssonista tulee myös Ramirentin ostaneen ranskalaisen Loxam-konsernin johtoryhmän jäsen.

Uuden tehtävänsä ohella Bengtsson jatkaa nykyisessä tehtävässään, kunnes hänen seuraajansa on nimitetty.

Ramirentin toimitusjohtaja Tapio Kolunsarka irtisanoutui tehtävästään elokuussa, mutta hän jatkaa yhtiössä vielä kuluvan vuoden loppuun asti.

Samalla Ramirent on nimittänyt nykyisen talousjohtajansa Jukka Havian yhtiön varatoimitusjohtajaksi heti vuoden 2020 alusta. Hän raportoi Erik Bengtssonille. Liittyen Ramirentin itsenäiseen rooliin osana Loxam-konsernia Havia osallistuu yhdessä Ramirent-konsernin toimitusjohtajan kanssa yhtiön johtamiseen ja vastaa konsernin tukitoiminnoista. Havia aloitti Ramirent-konsernin talousjohtajana huhtikuussa 2019.

Ramirentin pääkonttori säilyy jatkossakin Helsingissä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramirent nimitti uuden toimitusjohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat