Kokeile kuukausi maksutta

Technopolis myy kaksi kampusta

Technopolis on allekirjoittanut sopimuksen Tampereen Mediapoliksen ja Oulun Medipoliksen kampustensa myynnistä.

Ostajana on ruotsalainen pörssiyhtiö Hemfosa Fastigheter, joka on erikoistunut vuokraamaan tiloja julkiselle sektorille.

Luovutettavien kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on yhteensä noin 42000 neliömetriä. Oulussa kauppaan sisältyy myös käyttämätöntä rakennusoikeutta noin 9600 neliötä. Kauppahintaa ei julkaista.

Tampereen Mediapoliksen (33000 m²) ja Oulun Medipoliksen (9000 m²) kampukset erottaa muista Technopoliksen kampuksista niiden asiakasrakenne. Tampereen Mediapolis-kampuksen suurin asiakas on Yleisradio ja Oulun Medipoliksen Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.

”Mediapolis ja Medipolis ovat hyvin hoidettuja ja erittäin suosittuja kampuksia, joiden vuokrausaste on ollut korkea jo pitkään. Monikäyttäjäympäristöt ja palvelut ovat kuitenkin keskeinen osa Technopoliksen konseptia, mikä näkyy vahvasti kaikilla muilla kampuksillamme. Kaupan myötä voimme keskittyä paremmin vahvuuksiimme”, Technopoliksen väliaikainen toimitusjohtaja Sami Laine sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopolis myy kaksi kampusta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat