Kokeile kuukausi maksutta

Viimeinen YIT-taustainen johtaja ulos Caverionista

Caverionin johtoryhmän kokoonpano muuttuu ja Teollisuuden ratkaisut -yksikön johtaja vaihtuu.

Caverionin Teollisuuden ratkaisut -yksikön johtaja Sakari Toikkanen. Kuva: Caverion

Yhtiön väliaikaisenakin konsernijohtajana työskennellyt Sakari Toikkanen on Caverionin tiedotteen mukaan päättänyt hakeutua uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle.

”Sakarilla on ollut merkittävä rooli Caverionin historiassa jo YIT:n ajoilta. Hän on työskennellyt kattavasti monilla eri toiminta-alueillamme ja toiminut myös jakson konsernin väliaikaisena toimitusjohtajana. Kiitän Sakaria hänen panoksestaan Caverionin kehittämisessä ja erityisesti Teollisuuden ratkaisut -divisioonan rakentamisessa ja Maintpartner-yritysoston johtamisessa”, Ari Lehtoranta kertoo yhtiön tiedotteessa.

Toikkanen on työskennellyt YIT:n ja myöhemmin Caverionin palveluksessa vuodesta 1997 lähtien. Hän aloitti aikoinaan YIT Rakennuksen kehitysjohtajana ja eteni liiketoiminnan kehitysjohtajaksi vuoteen 2013 saakka, jolloin YIT:n kiinteistötekniikka irrotettiin YIT:stä omaksi yhtiökseen ja listattiin pörssiin. Vuodesta 2013 eteenpäin Toikkanen työskenteli Caverionissa esimerkiksi liiketoiminnan kehitysjohtanana ja strategiajohtajana.

Toikkasen tilalle on jo nimitetty Elina Engman, joka on työskennellyt johtajana muun muassa ÅF Consultissa vastuunaan ÅF:n uusiutuvan energian ja energialiiketoiminnan konsultointi. Lisäksi hän on ollut Voimaosakeyhtiö SF:n toimitusjohtaja, Kemiran energiatoiminnosta vastaava johtaja sekä energialiiketoimintaan liittyvissä tehtävissä Arevassa ja Siemensillä.

Engman on myös yhtiön johtoryhmän jäsen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään ensi vuodesta alussa.

Toikkanen on nykyisessä Teollisuuden ratkaisuiden divisioonajohtajan tehtävässään vuoden loppuun saakka

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Viimeinen YIT-taustainen johtaja ulos Caverionista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat