Kokeile kuukausi maksutta

ABC Asunnot ostoksilla Vantaalla

VAV-konserni on myynyt ABC Asunnoille neljä kiinteistöä Vantaalta. Rivitaloissa on yhteensä 61 asuntoa, joista osa säilyy jatkossakin vuokrakäytössä.

VAV:n mukaan myynneillä kehitetään kiinteistökantaa ja turvataan VAV:n asuntokannan kohtuuhintaisuus. Myynneistä saatavat varat yhtiö käyttää uudistuotannon oman pääoman rahoittamiseen ja vanhan kiinteistökannan korjaamiseen.

Vantaan Seutulassa, Asolassa ja Ruskeasannassa sijaitsevien kiinteistöjen omistus-oikeus siirtyi ABC Asunnot Vantaa oy:lle 9.1.2020. ABC Asunnot aikoo säilyttää ne osin vuokra-asuntokäytössä sekä tarjota kohteista kuluttaja-asiakkaille kohtuuhintaisia omistusasuntoja.

Asukkaiden vuokrasopimukset siirtyivät kaupan yhteydessä uudelle omistajalle. Nykyisillä asukkailla on myös mahdollisuus hakea uutta asuntoa VAV:n tarjonnasta.

ABC Asunnot Vantaa on perustettu marraskuussa 2019. Yhtiön pääomistaja on  vuonna 2002 perustettu helsinkiläinen ABC Invest.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “ABC Asunnot ostoksilla Vantaalla”

  1. Tosi törkeästi toimittu VAV:lta. Yhdessä näistä taloista on semmoisia asiakkaita jotka asunnut siellä 20+ vuotta ja kunnioitus heitäkohtaan VAV:n suunnalta täysi 0. Ei tarjottu uutta asuntoa ei edes ilmoitettu aikeesta myydä. Tuli vain lappu postiluukkuun joka sanoi että talonne on myyty sijoitajalle. Ei mitään muuta.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat