IS: Vallilan Ratapihan kiinteistöyhtiön entistä toimitusjohtajaa syytetään rahanpesusta

Helsingin Vallilan konepaja-alueella kolme rakennusta omistavan kiinteistösijoitusyhtiö Vallilan Ratapiha oy:n entistä toimitusjohtajaa Janne Järvistä syytetään rahanpesusta ja avunannosta huumerikokseen. Asiasta kertoi Ilta-Sanomat.

VR:n vanha konepaja Helsingin Vallilassa. Kuva: Mika Ranta / HS

Järvinen saa Helsingin käräjäoikeudessa 30. tammikuuta käynnistyvässä jättimäisessä huumeoikeudenkäynnissä syytteet kahdesta törkeästä rahanpesusta ja avunannosta törkeään huumausainerikokseen. Kyseessä on Helsingin käräjäoikeuden historian suurin huumejuttu, jossa on yhteensä 54 syytettyä.

Järvinen erosi tammikuussa Vallilan Ratapihan toimitusjohtajan tehtävästä. Yhtiö osti aikoinaan VR-Yhtymältä kolme rakennusta Vallilan konepaja-alueelta vähän alle kolmella miljoonalla eurolla. Järvinen omistaa myös yli 100 miljoonan euron liikevaihtoa tekevän kansainvälisen tietopalvelukonsernin LM Tietopalvelut oy:n.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “IS: Vallilan Ratapihan kiinteistöyhtiön entistä toimitusjohtajaa syytetään rahanpesusta”

Vastaa