Seniorit, lapset ja koirat saman katon alle Tuusulan asuntomessukohteessa

Seniorit, lapset ja jänis(koira?) sopivat yhteisiin tiloihin Tuusulan asuntomessuilla.

Norlandia Hoiva ja Norlandia Päiväkodit laajentavat toimintaansa ja palveluvalikoimaansa ja tuovat Suomeen uuden konseptinsa, joka yhdistää ikäihmisten asumispalvelut ja lasten päiväkotitoiminnan saman katon alle. Ensimmäinen uuden mallin mukainen Norlandia palvelukortteli avautuu kesällä 2020 Tuusulan asuntomessualueelle.

Uusiin palveluihin kuuluvat myös koirapäiväkoti ja Norlandia Deli- keittiön tuotevalikoima, joka on suunniteltu asiakasperheiden arkea helpottamaan.

Saman katon alla toimiminen ja yhteistyö mahdollistaa monipuolisemman toiminnan.  Synergiaetuja syntyy muun muassa tilaratkaisuista ja toiminnan yhdistämisestä. Tilojensuunnittelussa on huomioitu kummankin sukupolven tarpeet ja sopivuus molempien sukupolvien käyttöön.

Tuusulan Asuntomessuille Rykmentinpuistoon rakentuu Norlandia palvelukortteli. Ikäihmisten tehostetun palveluasumisen, palvelutalon ja päiväkodin muodostama kokonaisuus on messujen näyttelykohteena.

Korttelin keskiössä myös haukutaan kaikki vierailijat, sillä korttelissa toimii Norlandian ensimmäinen koirapäiväkoti. Lemmikit voivat viettää niin ikään aktiivisen päivän ammattitaitoisten koirahoitajien ohjaamina. Korttelin Norlandia Deli- keittiössä lähi- ja luomuruokaa valmistaa oma kokki ja Deli-kahvila tarjoaa perheiden, vierailijoiden ja alueen asukkaiden arkea helpottamaan aamiais-, lounas ja päivällispaketteja. Asuntomessujen palvelukorttelin Norlandian käyttöön rakennuttaa ja omistaa Hoivatilat Oyj.

Kohde valmistuu heinäkuun aikana ennen asuntomessuja ja avautuu asiakkaille messujen jälkeen.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Seniorit, lapset ja koirat saman katon alle Tuusulan asuntomessukohteessa”

  1. Haluaisin esitteet ja hakemuskaavakkeet.
    Pitkäaikainen haaveeni teillä toteutettuna.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat