Pirkanmaan maakaasuverkot Leppäkosken Lämmölle

Adven myi maakaasujakeluverkkoa Hämeenkyrön, Ikaalisten ja Nokian alueilta.

Leppäkosken Lämpö oy on ostanut Adven oy:ltä maakaasujakeluverkkoa Hämeenkyrön, Ikaalisten ja Nokian alueilta. Kaupan kohteena on Hämeenkyrö- Ikaalinen -välin 15 km:n maakaasuputki sekä Nokian Pitkänniemen alueella oleva 2,8 km:n pituinen kaasuputki.

”Kaupan ansiosta voimme kehittää kaasuliiketoimintaa ja palvella paremmin nykyisiä ja tulevia kaasuasiakkaita”, toteaa Leppäkosken Lämmön toimitusjohtaja Juha Koskinen tiedotteessa.

Kauppahintaa ei ole julkistettu. Leppäkosken Lämpö on Leppäkoski Groupin omistama tytäryhtiö, jonka liiketoimintaan kuuluu kaukolämmön ja maakaasun siirron ja myynnin lisäksi myös kaukolämmön tuotanto.

Adven toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa ja operoi yli 300 energialaitosta. Yhtiö tuottaa teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteuttaa erilaisia energia-, vesi- ja materiaalitehokkuusratkaisuja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pirkanmaan maakaasuverkot Leppäkosken Lämmölle”

Vastaa