YIT vakuuttaa: Asuntokauppa ja asuntojen vuokraus onnistuvat turvallisesti myös korona-aikana

YIT kertoo, että se on panostanut viime vuosina sähköisen asuntokaupan kehittämiseen.

YIT:llä suhtaudutaan erittäin vakavasti koronariskin torjuntaan. Kuva: YIT

Tällä hetkellä YIT Kodin osto ja vuokraus onnistuvat käytännössä kotisohvalla istuen.

Aluksi asiakas voi tutustua myynnissä ja vuokrattavissa oleviin asuntoihin ja niiden pohjakuviin, hintoihin sekä havainnekuviin yhtiön verkkosivuilla, joiden kautta hän saa myös myös chat-, sähköposti- tai puhelinyhteyden asuntomyyntiin.

Poikkeustilan aikana sivuilla hyödynnetään aiempaa runsaammin asuntomyynnin videoesittelyjä.

”Jos asiakasta kiinnostava uudisasunto on jo muuttovalmis, voi asiakas halutessaan kuitenkin sopia yksityisestä asuntoesittelystä, joka toteutetaan poikkeustilan aikana turvallisesti ilman kättelyä tai paperiesitteitä”, YIT:n markkinointijohtaja Eeva Hirvijärvi kertoo.

”Sähköinen asuntojen varaaminen on otettu meillä käyttöön asuntokaupassa asteittain viimeisen vuoden aikana. Tällä hetkellä lähes kaikki varaukset Suomessa tehdään verkkosivujen kautta. Näin siitä huolimatta, että tarjoamme edelleen mahdollisuutta varata asunnon puhelimitse”, Hirvijärvi kertoo.

Myös kauppakirjat tai vuokrasopimukset allekirjoitetaan sähköisesti.

”Asuntokaupat tehtyään asiakas saa välittömästi tunnukset digitaaliseen YIT Plus -kanavaan, jossa hän voi seurata uudisasuntonsa rakentumista. YIT Plus Studiossa asiakas pääsee valitsemaan sisustusmateriaalit tulevaan kotiinsa”, Hirvijärvi kertoo.

Koronavirus vaikuttaa seuraavien viikkojen aikana laajasti koko maailmaan. YIT:n työmaat ovat kuitenkin toistaiseksi toiminnassa normaalisti.

”Teemme kaikkemme turvataksemme toisemme, asiakkaamme, yhteistyökumppanimme sekä sidosryhmämme ja etsimme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa ratkaisuja minimoidaksemme tilanteen mahdollisesti aiheuttamat vahingot tai viivästykset”, toteaa toimialajohtaja Antti Inkilä YIT:ltä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT vakuuttaa: Asuntokauppa ja asuntojen vuokraus onnistuvat turvallisesti myös korona-aikana”

Vastaa