Kokeile kuukausi maksutta

Onninen laajentaa Express-verkostoaan

Verkkokauppa ja mobiilisovellus lisäävät nekin tasaisesti suosiotaan.

Kuuntele juttu

Teknisten tuotteiden tukkukauppa Onninen laajentaa toimintaansa. Maaliskuussa Helsingin Pasilaan avatun Onninen Express -myymälän lisäksi yhtiö laajentaa Mikkeliin toimipistettä ja avaa syksyllä kokonaan uuden myymälän Riihimäelle. Onnisella on eri puolella Suomea yhteensä 53 myymälää.

”Olemme tänä vuonna jatkaneet Onninen Express -myymäläverkoston kehittämistä suunnitelmiemme mukaisesti. Uusia ja uudistettuja myymälöitä avataan erityisesti kasvukeskuksissa, joihin myös rakentaminen entistä enemmän keskittyy. Olemme alan ainoa kotimainen toimija ja tässä tilanteessa erityisen iloisia, että voimme myös palkata lisää henkilöstöä ja työllistää Suomessa”, Onnisen Suomen ja Baltian toimitusjohtaja Martti Forss toteaa tiedotteessa.

Myös digikanavien suosio kasvaa.  Onnisen verkkokaupalla on Forssin mukaan jo toistakymmentä tuhatta aktiivista kävijää ja määrät kuulemma kasvavat kuukausittain.  Myös pari vuotta sitten lanseerattu mobiilisovellus lisää suosiotaan ja joissakin myymälöissä jopa neljäsosa kaikista ostoksista skannataan omalla puhelimella.

 

 

 

 

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Onninen laajentaa Express-verkostoaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat