Metallimarkkinoiden hintamyrsky alkaa olla historiaa – ensi talvesta tulossa jo maltillisempi

Korona-pandemia suisti metallimarkkinat raiteiltaan ja teräksen hinta sekä saatavuus kuritti valmistajia. Venäjän hyökättyä Ukrainaan keväällä 2022 lähti markkinoilta kolme suurta ja merkittävää peluria, mikä pahensi tilannetta entisestään. Nyt metallimarkkinoilla alkaa olla jo rauhallisempaa.

”Älä tule paha kakku tule hyvä kakku”: Onnelan työmaalla kaikki on suurta, valutkin ovat aina tuhansia kuutioita

Keskon logistiikkakeskuksen rakennustyömaalla Hyvinkäällä tehtiin toukokuussa poikkeuksellinen paalulaattavalu. Automatisoidun korkeavaraston pohja valettiin kerralla 50 tuntia kestäneessä urakassa.

Kesko on toteuttanut Elektroskandia Norge AS:n yritysoston

Keskon tytäryhtiö Onninen on toteuttanut norjalaisen teknisen tukkukaupan yrityksen Elektroskandia Norge AS:n yritysoston. Kauppa vahvistaa Onnisen asemaa Norjan teknisessä tukkukaupassa ja tekee siitä yhä merkittävämmän toimijan vihreän siirtymän edistämisessä.

Kesko takoi rautakaupassa ja talotekniikassa ennätystuloksen – korjausrakentaminen vetää jatkossakin

Kesko teki viime vuonna hyvää tulosta. Myynti oli vahvalla pohjalla myös rakentamisen ja talotekniikan kaupassa, jossa yhtiö teki kaikkien aikojen ennätyksen. Vuoden 2022 liikevaihto kasvoi…

”Onnelassa” työt hyvässä vauhdissa, logistiikkakeskukselle rakennetaan myös oma aurinkovoimala

Hyvinkäälle rakennettava Onnisen ja k-Auton logistiikkakeskus ottaa isoja harppauksia vastuullisessa rakentamisessa. Oman aurinkovoimalan lisäksi myös muu energiantarve tuotetaan uusiutuvalla energialla ja kaikessa rakentamisessa painotetaan hiilineutraalisuutta tai vähintään vähähiilisyyttä.