Kokeile kuukausi maksutta

SRV aloittaa kohdennetun osakeannin hybridivelkakirjojen haltijoille

Rakennusyhtiö SRV aloittaa hybridivelkakirjojen haltijoille kohdennetun suunnatun osakeannin. Sen tavoitteena on kerätä annilla yhteensä 92 miljoonaa euroa.

Anti on SRV:n tiedotteen mukaan osa sen tervehdyttämisohjelmaa. Sillä yhtiö pyrkii parantamaan tasettaan, maksuvalmiuttaan ja talouttaan.

Osakeannissa SRV tarjoaa enintään 87 644 557 uutta osaketta sekä maaliskuussa 2016 että toukokuussa 2019 liikkeeseen laskemiensa hybridijoukkovelkakirjojen haltijoille. Tarjous poikkeaa normaalista osakkeenomistajien merkintäetuoikeudesta.

Anti koostuu yleisöannista yksityishenkilöille ja yhteisöille Suomessa sekä suunnatuista osakeanneista Euroopan talousalueella ja tietyissä muissa maissa Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Merkintähinta on 1,05 euroa uudelta osakkeelta. SRV:n osake päätyi tänään 1,04 euroon. Hinta on SRV:n mukaan maksettava kuittaamalla hybridivelkakirjoja.

Merkintäaika alkaa huomenna ja päättyy arviolta 15. toukokuuta.

Työeläkeyhtiö Ilmarinen, Pohjola Vakuutus, OP-Henkivakuutus ja Pontos ovat luvanneet merkitä uusia osakkeita. Niiden hybridivelkakirjojen saatavat korkoineen ovat noin 57 miljoonan euroa. Sitoumukset edustavat 62,2 prosenttia uusista osakkeista.

Yhteensä SRV tavoittelee annista 92 miljoonan euron bruttotuottoja. Annin pääjärjestäjänä toimii Danske Bank.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV aloittaa kohdennetun osakeannin hybridivelkakirjojen haltijoille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat