Cramo korotti joukkovelkakirjojensa takaisinostohintaa

Konevuokraamo Cramo korottaa sen vuonna 2022 erääntyvien 150 miljoonan euron ulkona olevien joukkovelkakirjojen takaisinostohintaa.

Cramon pääkonttori Vantaalla. Kuva: Liisa Takala

Cramo tiedotti 12. kesäkuuta kutsuvansa näiden joukkovelkakirjojensa haltijat myymään velkakirjansa yhtiölle. Joukkovelkakirjojen ulkona oleva määrä on 134,2 miljoonaa euroa. Nyt Cramo korottaa joukkovelkakirjojen takaisinostohintaa 101,5 prosentista 102,0 prosenttiin kunkin velkakirjan nimellisarvosta.

Hollantilainen Boels Topholding B.V. on 3. kesäkuuta saanut omistusoikeuden kaikkiin Cramon osakkeisiin osakeyhtiölain mukaisessa lunastusmenettelyssä. Tämän seurauksena Cramon osakkeet on poistettu Helsingin pörssin viralliselta listalta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramo korotti joukkovelkakirjojensa takaisinostohintaa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat