Kiinteistöhuoltoyhtiö Kotikatu saa uuden omistajan

Kiinteistöhuoltoyhtiö Kotikadun pääomistaja ja pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partners on myynyt osuutensa uudelle omistajalle.

Kotikadun toimitusjohtaja Jussi Niemelä. Kuva: Liisa Takala.

Vaaka Partners ja muut vähemmistöomistajat myyvät omistuksensa Kotikadusta pääomasijoitusyhtiö Norvestorille. Cateva sekä muut Kotikadun vielä omilla nimillään toimivat tytäryhtiöt ovat osa kaupan kohteena olevaa kokonaisuutta.

Norvestorin omistuksessa on jo toinen suomalainen kiinteistöalan toimija Porvoon Huoltomiehet (PHM Group). Kaupan toteutuminen edellyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyntää ja se saadaan arviolta loppukesän, alkusyksyn aikana.

”Omistajanvaihdos on luonnollinen osa kasvustrategiaamme. Asiakkaillemme toiminta jatkuu muutoksesta huolimatta ennallaan eikä vaikutusta asiakas- tai sopimussuhteisiin ole,” Kotikadun toimitusjohtaja Jussi Niemelä kertoo.

Niemelän mukaan uuden omistuksen myötä yhtiötä voidaan kehittää valtakunnallisesti koko Suomen alueella ja Kotikadun maantieteelliset toiminta-alueet PHM Groupin kanssa täydentävät toisiaan.

Kotikadun toimintamalli pohjautuu jatkossakin pieniin paikallisiin huoltoyksiköihin, jotka sijaitsevat lähellä asiakkaiden kiinteistöjä ja niiden asukkaita.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kiinteistöhuoltoyhtiö Kotikatu saa uuden omistajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat