Kokeile kuukausi maksutta

Lehto Group hakee lisää rahaa merkintäetuoikeusannin kautta

Lehto Groupin ylimääräinen yhtiökokous  valtuutti yhtiön hallituksen päättämään enintään 60 miljoonan uuden osakkeen antamisesta merkintäetuoikeusantiin.

Lehdon tehtaalla Hartolassa puukerrostaloja rakennetaan moduuleista. Kuva: Tuomas Siitonen

Osakeannilla yhtiö haluaa parantaa kykyään toteuttaa strategiaa ja kehittää modulaarista tehdasvalmisteisiin elementteihin perustuvaa rakentamista.

Yhtiön tiedotteen mukaan osakkeet tarjotaan merkittäväksi yhtiön osakkeenomistajille siinä suhteessa kuin heillä on yhtiön osakkeita merkintäetuoikeusannin täsmäytyspäivänä.

Valtuutus sisältää hallituksen oikeuden päättää mahdollisesti merkitsemättömien osakkeiden toissijaisesta tarjoamisesta muille osakkeenomistajille tai muille henkilöille merkittäväksi.

Valtuutusta voidaan käyttää vain yhden merkintäetuoikeusannin toteuttamiseen. Hallitus valtuutettiin päättämään kaikista muista merkintäetuoikeusantiin liittyvistä ehdoista ja seikoista.

Valtuutus on voimassa seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättymiseen asti, mutta korkeintaan 30.6.2021 asti. Valtuutus ei kumoa aikaisemmin päätettyjä osakeantivaltuutuksia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto Group hakee lisää rahaa merkintäetuoikeusannin kautta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat