Kokeile kuukausi maksutta

Vuoden 2020 LVI-asentaja on valittu

Vuoden LVI-asentajaksi 2020 on valittu Teemu Grönberg.

Ryhmäkuvassa vasemmalta oikealle: Unidrainin toimitusjohtaja Thomas Granberg, vuoden 2020 LVI-asentaja Teemu Grönberg, Suomen LVI-liitto SuLVI ry:n toiminnanjohtaja Samuli Könkö, Lämpöhuolto Groupin toimitusjohtaja Juuso Pelkonen. Kuva: Unidrain.

Grönberg hakeutui LVI-asentajaksi oppisopimuksen kautta vuonna 2011. Kiinnostus alaan heräsi armeija-aikana ja oppisopimuspaikka löytyi oman aktiivisuuden kautta.

Viimeisen yhdeksän vuoden aikana Grönberg on ehtinyt tehdä lvi-urakointia, työskennellä saneeraustyömailla ja opiskella lämpöpumppujen kylmätekniikkaa, jonka parissa hän työskentelee tällä hetkellä.

Voittajan valinnassa painotettiin halua jatkuvaan kehittymiseen ja oppimiseen, työn laadun arvostusta ja innostusta alan uusimman tekniikan käyttöön.

”Teemun hakemuksesta kävi hyvin ilmi, että hän on perehtynyt uusiin tuotteisiin. Hän muun muassa kertoi hakemuksessaan asentaneensa tehdaseristettyjä iv-kanavia”, Suomen LVI-liitto SuLVIn toiminnanjohtaja Samuli Könkö kertoo.

”Hakemus kertoi omasta alastaan innostuneesta ammattilaisesta, joka seuraa alan kehitystä muun muassa Instagramista. Hän liitti hakemukseensa suosituksenkin – automaattisesta kupariputken leikkurista”, Unidrainin toimitusjohtaja Thomas Granberg sanoo.

Tuomariston kolmantena jäsenenä toimi Lämpöhuolto Groupin toimitusjohtaja Juuso Pelkonen. Häneen vaikutuksen teki hakemuksen rehti ote.

”Kilpailulomakkeen täyttöön oli selkeästi otettu aikaa kiireisen asentajan päivästä ja sisältöä mietitty”.

Pelkonen myös huomioi sen, että osan hakemuksista oli täyttänyt ehdotetun henkilön esimies.

”Kertoo asentajan osaamisesta, kun oma esimies ehdottaa häntä tällaiseen kilpailuun. Ja toisaalta on hienoa, että yrityksissä huomataan, että osallistumalla tällaisiin kilpailuihin voi saavuttaa hyvää mainetta”.

Grönberg sai valinnastaan palkinnon opintomatkalle Tanskaan, kun matkustaminen on jälleen kaikin puolin turvallista ja mahdollista.

Palkitsemistilaisuus piti alun perin järjestää FinnBuild-messujen aikana, mutta nyt se järjestettiin yksityisenä ja striimattiin julkisesti Facebookissa. Tunnustuksen myöntää Suomen LVI-liitto SuLVI ja Unidrain.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vuoden 2020 LVI-asentaja on valittu”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat