Yrityssaneerausten määrä laski rakentamisessa

Yrityssaneerausten yhteenlaskettu määrä kaikilla toimialoilla säilyi tammi–syyskuussa 2020 samalla tasolla kuin vuotta aiemmin. Sen sijaan rakentamisessa yrityssaneerausten määrä väheni.

Helsinkiläisiä rakennustyömaita.

Tilastokeskuksen mukaan rakentamisen toimialalla laitettiin kuluvan vuoden tammi–syyskuussa vireille 51 yrityssaneerausta, kun vuotta aiemmin lukumäärä oli 61. Henkilökunnan määrä yrityssaneeraukseen haetuissa rakentamisen alan yrityksissä oli tänä vuonna 544, kun se oli vertailujaksolla 600.

Kun tarkastellaan vain kolmatta vuosineljännestä, niin tämän vuoden heinä–syyskuussa yrityssaneeraus laitettiin vireille 16:ssa rakentamisen alan yrityksessä, kun viime vuoden vastaavana aikana tällaisia yrityksiä oli 22. Henkilöstöä näissä yrityksissä oli kuluvan vuoden kolmannella neljänneksellä 218 ja vuotta aiemmin 345.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yrityssaneerausten määrä laski rakentamisessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat