Kokeile kuukausi maksutta

FM-Haus aloittaa Pikku-Finlandian moduulituotannon kevättalvella – korona viivästyttänyt sopivan tuotantotekniikan käyttöönottoa

Puusta muuntokelpoisia tiloja valmistava FM-Haus valittiin hiljattain rakentamaan Finlandia-talon väistötila Pikku-Finlandia kokonaisvastuu-urakalla. Yhtiön on tarkoitus käynnistää hankkeen moduulituotanto noin 4500 neliömetrin tuotantotiloissaan Jokioisissa kevättalvella.

FM-Hausin tehdas sijaitsee Jokioisissa. Kuva: Euro Focus oy

Pikku-Finlandian itselleluovutus on noin vuoden päästä, ja kävijöille sen pitäisi avautua alkuvuonna 2022.

”Se piti jo suunnitteluvaiheessa tehdä niin, että se pystytään käytön jälkeen siirtämään johonkin Helsingin kaupungin osoittamaan paikkaan, missä se toimii sitten koulu- tai päiväkotirakennuksena. Siinä oli aika tarkka viitesuunnitelma, jota piti pyrkiä noudattamaan mahdollisimman hyvin”, FM-Hausin toimitusjohtaja Juhani Sjöman kertoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “FM-Haus aloittaa Pikku-Finlandian moduulituotannon kevättalvella – korona viivästyttänyt sopivan tuotantotekniikan käyttöönottoa”

Viimeisimmät näkökulmat