HögforsGST sijoitti tamperelaiseen ohjelmistoyhtiöön

Älykkäitä lämmitysratkaisuja ja -järjestelmiä valmistava HögforsGST Oy on tehnyt sijoituksen tamperelaiseen laite- ja ohjelmistokehitysyhtiö Bithouseen.

HögforsGST ja Bithouse ovat tehneet yhteistyötä Fiksu-ohjausjärjestelmän kehittämisessä. Kuva: HögforsGST

Tiedotteen mukaan sijoitus on jatkumo HögforsGST:n ohjelmistokehitystiimin ja Bithouse Oy:n välisessä yhteistyössä, joka on keskittynyt muun muassa HögforsGST:n älykkään Fiksu-ohjausjärjestelmän kehitykseen.

”Bithousen tuoma osaaminen ohjelmisto- ja protokollakehityksessä vahvistaa ennen kaikkea omaa Fiksu-tiimiämme. Lisäpanostus on tarpeen, sillä tarve Fiksun kaltaisille älykkäille ja integroiduille ohjausjärjestelmille kasvaa jatkuvasti”, HögforsGST:n toimitusjohtaja Antti Hartman sanoo.

Tiedotteen mukaan lämmitysala käy läpi parhaillaan suurta mullistusta, kun järjestelmät liittyvät yksi toisensa jälkeen osaksi älykkäitä ja vähäpäästöisiä asuinympäristöjä. Panostukset älyteknologioihin ovat olennainen osa myös HögforsGST:n kasvustrategiaa.

Kiinteistö- ja teollisuusautomaation laite- ja ohjelmistokehitykseen erikoistuneen Bithousen toimitusjohtaja Tommi Nummelin näkee yhteistyön HögforsGST:n kanssa merkittävänä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “HögforsGST sijoitti tamperelaiseen ohjelmistoyhtiöön”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat