Kokeile kuukausi maksutta

YIT:n allianssille urakka Rovaniemeltä – työn alle uusi psykiatrinen sairaala

Hankkeen on määrä valmistua vuoden 2023 alussa. Sopimuksen arvo on YIT:lle on runsaat 13 miljoonaa euroa.

Lapin keskussairaalan laajennus Rovaniemellä toteutetaan psykiatrisen sairaalan osalta allianssimallilla. Allianssiin kuuluvat päätoteuttaja YIT:n lisäksi talotekniikasta vastaava ARE, arkkitehtisuunnittelusta vastaava Verstas Arkkitehdit sekä erikoissuunnittelun ryhmä, johon kuuluvat Granlund, WSP Finland sekä L2 Paloturvallisuus. Rakennuttajakonsultteina toimivat Prodeco Lappi ja A-Insinöörit.

Psykiatrisen sairaalan laajuus on noin 5 500 neliömetriä. Hankkeen on määrä valmistua tammikuussa 2023 ja se sisältyy  yleissairaalan toteutukseen. Sopimuksen arvo on YIT:lle on runsaat 13 miljoonaa euroa. Sopimus kirjataan vuoden 2021 ensimmäisen neljänneksen tilauskantaan.

Kaikkiaan noin 28 300 neliömetrin suuruiseen Lapin keskussairaalan rakennukseen sijoittuvat yleissairaalan ja psykiatrisen sairaalan toiminnot. Lisäksi peruskorjattavia tiloja on 2 800 neliömetriä.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:n allianssille urakka Rovaniemeltä – työn alle uusi psykiatrinen sairaala”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat