Pohjola Rakennus rakentaa asumisoikeusasuntoja Jyväskylään

Kohde on jatkoa 2019 alkaneelle aluehankkeelle.

Avain Asunnot ja Pohjola Rakennus toteuttavat asumisoikeusasuntoja Jyväskylän Haukkalaan. Kuva: Pohjola Rakennus

Pohjola Rakennus rakentaa Avain Asumisoikeudelle Jyväskylään Haukkarannan vanhalle koulualueelle kerrostalon, johon tulee yhteensä 21 asumisoikeusasuntoa. Kohde on jatkoa 2019 alkaneelle aluehankkeelle.

Jyväskylän Haukkarannan vanha koulualue jäi pois käytöstä vuonna 2016. Tontille alettiin rakentaa uutta asuntokantaa vuoden 2019 alkupuolella, jolloin Pohjola Rakennus käynnisti rakentamisen Avain Asunnoille tulevista vuokra- ja asumisoikeusasunnoista. Nyt alueelle nousee vielä yksi asuintalo, johon rakennetaan 21 asumisoikeusasuntoa.

Ensimmäinen rakennettavista asuintaloista valmistui syyskuussa 2020 ja toisen odotetaan valmistuvan maaliskuun 2021 aikana. Nyt käynnissä olevan aluehankkeen viimeisen vaiheen myötä alueelle rakennetaan vielä yksi asuintalo. Kyseinen kohde viimeistelee Haukkalan aluekokonaisuuden vuoden 2021 loppuun mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennus rakentaa asumisoikeusasuntoja Jyväskylään”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat