YIT myy osan hybridikorttelista Lahden keskustassa

Kaupan arvo on yli 16,5 miljoonaa euroa. Yli puolet tiloista on vuokrattu julkisen sektorin toimijalle.

YIT on myynyt osan Lahden keskustassa sijaitsevasta hybridikorttelista OP-Kiinteistökeskuksen hallinnoimalle erikoissijoitusrahastolle. Kaupan arvo on noin 16,5 miljoonaa euroa.

Myytävään kokonaisuuteen kuuluu kaksi kiinteistöosakeyhtiötä, joiden yhteenlaskettu vuokrattava pinta-ala on lähes 7 000 neliötä. Alun perin vuosina 1928, 1956 ja 1973 rakennetut kiinteistöt sijaitsevat osoitteessa Aleksanterinkatu 11 Lahden torin liepeillä. Ne on peruskorjattu täysin.

Kaupan kohteena olevista tiloista yli puolet, noin 4 000 neliötä on vuokrattu Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymälle pitkällä vuokrasopimuksella. Hyvinvointiyhtymän toiminnot muuttavat tiloihin vaiheittain alkuvuoden 2021 aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT myy osan hybridikorttelista Lahden keskustassa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat