Kokeile kuukausi maksutta

IdeaStructura on tehnyt yrityskaupat

Suunnittelutoimisto IdeaStructura on ostanut sisäilmatutkimuksiin erikoistuneen Sisäilmainsinöörit oy:n koko osakekannan.

IdeaStucturan toimitusjohtaja Jyrki Jalli esittelee koeseinässä olevaa Lasan marmoria, joka valittiin Finlandia-talon uudeksi julkisivumateriaaliksi. Hänen oikealla puolellaan on graniitista ja sen vierellä betonista tehtyjä seinälaattoja. Kuva: Liisa Takala.

Yrityskaupan avulla IdeaStructura pystyy kasvattamaan tutkimuskapasiteettiaan ja osaamistaan erityisesti haitta-ainekartoituksissa ja sisäilmatutkimuksissa. Yrityskaupan myötä IdeaStructuran palveluvalikoima laajenee ja se pystyy auttamaan asiakkaitaan korjaushankkeiden eri vaiheissa aiempaa paremmin.

Espoossa sijaitsevan Sisäilmainsinöörit oy:n ydinosaamisaluetta on sisäilma- ja ilmanvaihtojärjestelmien tutkimukset, vaarallisten aineiden kartoitukset, hajuhaittakartoitukset sekä kosteus- ja homevauriotutkimukset. Näytteiden analysoinnissa Sisäilmainsinöörit ovat käyttäneet ulkopuolisia ja arvostettuja laboratorioita.

IdeaStructuran toiminta-ajatuksena on suunnitella pitkäikäisiä ja terveellisiä rakennuksia. Tämän tavoitteen saavuttaminen edellyttää palveluiden ulottamista aina työmaalle saakka.

Yrityskaupan myötä IdeaStructura pystyy kehittämään erilaisia laadunvarmistuspalveluita, joiden avulla rakennusten pitkäikäisyys voidaan todentaa myös käytännössä.

IdeaStructuran ja Sisäilmainsinöörit on tehnyt aiemmin pitkään yhteistyötä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “IdeaStructura on tehnyt yrityskaupat”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat