Insinööritoimisto Buildnet vaihtoi omistajaa

Rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo A-Insinöörit osti linjasaneerausten suunnitteluun keskittyneen Insinööritoimisto Buildnet oy:n osakekannan.

Tiedotteen mukaan yhdistymisen myötä A-Insinöörit tarjoaa kokonaisvaltaisia saneerausprojekteja pääkaupunkiseudun taloyhtiöille hankesuunnittelusta toteutukseen.

Pääkaupunkiseudulla vuodesta 2006 toiminut Buildnet toteuttaa taloyhtiöille muun muassa moderniin sukitusmenetelmään perustuvia nykyaikaisia putkiremontteja. Buildnet tuo uuden lisän A-Insinöörien korjausrakentamisen suunnittelu-, tutkimus- ja hankejohtamisen palveluihin.

”Tavoitteenamme on kasvaa pääkaupunkiseudulla monipuolisena uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelukumppanina. Buildnetin laadukas ja eteenpäin katsova ote soveltuu hyvin tapaamme toimia. Palveluketjun leveneminen tukee lisämyyntiä ja asiakaspohjan laajentamista taloyhtiösegmentissä”, toimialajohtaja Timo Leppänen A-Insinööreistä sanoo.

Buildnet jatkaa liiketoimintaansa nykyisellä nimellään nykyisen henkilöstön ja toimitusjohtajan voimin.

”Osana A-Insinöörejä saamme projekteihimme täydentävää erityisosaamista ja vankan, vakiintuneen selkänojan kehityspolkumme jatkamiseen. A-Insinöörien ihmisiä arvostava työyhteisö tarjoaa myös kehittymismahdollisuuksia osaajaporukallemme”, toimitusjohtaja Jukka Pakarinen Buildnetista sanoo.

Yrityskauppa solmittiin vuodenvaihteessa.

Insinööritoimisto Buildnetin henkilöstömäärä on 9. Liikevaihto oli noin miljoona euroa vuonna 2020.

Tiedotteen mukaan yhdistäminen tiiviimmin osaksi A-Insinöörejä tapahtuu ensi vuoden loppuun mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Insinööritoimisto Buildnet vaihtoi omistajaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat