Kokeile kuukausi maksutta

Lehdon Hartolan-tehtaalla tapahtui putoamistapaturma – johti kuolemaan

Lehto Components oy:n Hartolan-tehtaalla sattui putoamistapaturma torstaina 28. tammikuuta aamupäivällä. Tapaturma johti henkilön menehtymiseen. Kyseessä oli yhtiön aliurakoitsijan palveluksessa toiminut työntekijä.

Lehdon Hartolan-tehdas. Kuva: Tuomas Siitonen

Tapahtumaketju sai alkunsa, kun tehtaalla työskennellyt aliurakoitsija teki tapaturman sattuessa asennustyötä tehtaan sisäisessä remontointikohteessa. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä hän putosi työtä tehdessään betonilattialle. Henkilö sai tapahtumapaikalla ensiavun ja toimitettiin välittömästi jatkohoitoon. Työntekijä kuitenkin menehtyi saamiinsa vammoihin.

”Ajatuksemme ovat tällä hetkellä menehtyneen työntekijän omaisissa. Vakavat seuraukset saanut tapaturma on meille kaikille järkytys yhteisellä työpaikalla. Onnettomuustutkinta on aloitettu, ja selvitämme yhdessä viranomaisten kanssa tapahtumien kulkua”, Lehto Componentsin johtaja Jukka Haapalainen sanoo tiedotteessa.

(POISTETTU AIEMMIN TEKSTISSÄ OLLUT PUTOAMISKORKEUS)

Tätä artikkelia on kommentoitu 5 kertaa

5 vastausta artikkeliin “Lehdon Hartolan-tehtaalla tapahtui putoamistapaturma – johti kuolemaan”

  1. Jos jopettaja tai sairaanhoitaja kuukahtaisi työpäivän aikana työtapaturman johdosta niin valtakunnassa olisi hätätilakomissio pystyssä ja iltapäivälehdet kirkuisivat 3 viikkoa aiheesta.

    Kun rakentaja kuolee niin no.. Jokainen voi päätellä miten arvostettu ala on kyseessä. Eipä olla onnistuttu alan arvostuksen nostamisessa ja heikolta näyttää.

    1. Mielestäsi työtapaturma ei ole saanut tarpeeksi palstatilaa?

  2. Oli fiksu kokenut sähkömies. Mikäli henkilö jota oletan. Ehkä ei ole nyt oikea paikka arvioida eri alojen arvostusta. Ainakin olosuhteet vaihtelee. Omaisille: otan osaa suruunne

Vastaa