Peikko lisää tuotantokapasiteettiaan Liettuassa

Peikko Group on ostanut Liettuan Kaunasista tuotantotilat, jotka sijaitsevat hyvin lähellä yhtiön nykyistä tuotantolaitosta.

Kuva: Colliers / Peikko

Ostetut tilat sijaitsevat yli viiden hehtaarin tontilla ja ovat kooltaan 25000 neliömetriä. Kauppa sisälsi myös laitteistoja, esimerkiksi 20 erikokoista siltanosturia.

Kiinteistön myyjä oli Consolis-konserniin kuuluva UAB Betonika.

Uusien tilojen ansiosta Peikko voi laajentaa Liettuassa valmistamiensa tuotteiden valikoimaa. Ensimmäiseksi lisätään Ebea-parvekeliitososien valmistuskapasiteettia, ja Peikko Liettuan tehtävänä on toimittaa tätä tuotelinjaa erityisesti Pohjois-Euroopan markkinoille. Toiseksi Peikko kasvattaa ohuempia ja arkkitehtonisempia rakenteita mahdollistavien Atlant-liittopilarien tuotantokapasiteettia.

”Uudet tilat Liettuassa tarjoavat Peikolle vankan perustan jatkaa kasvuaan pohjoismaisilla markkinoilla ja myös mahdollisuuden tarjota lähellä markkinoita valmistettuja ensiluokkaisia tuotteita ja ratkaisuja. Uskomme, että kiinteistösijoittajat ja arkkitehdit vaativat rakenteisiin uusia, entistä tehokkaampia, mutta myös esteettisempiä ratkaisuja, ja Peikko on valmis vastaamaan tähän haasteeseen”, Peikko Groupin toimitusjohtaja Topi Paananen sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikko lisää tuotantokapasiteettiaan Liettuassa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat