Sitowise ostaa päästölaskennan markkinajohtaja Benvirocin

Kaupan myötä Sitowise perustaa konsernitasoisen kestävän kehityksen palvelukokonaisuuden.

Sitowisen toimitusjohtaja Pekka Eloholma kasvattaa yhtiötä yritysostoilla.

Suunnittelu- ja konsultointiyhtiö Sitowise ostaa Benviroc- ja MSDI -yhtiöt, joiden erikoisalana ovat digitaalisuuteen pohjautuvat ilmasto- ja vastuullisuuspalvelut.

Benvirocilla on vahva asema kuntakohtaisen päästölaskennan toteuttamisessa ja CO2-raportoinnissa sekä kuntien ja kaupunkien kestävän energian ja ilmaston toimintasuunnitelmien laadinnassa.

MayorsIndicators (MSDI) puolestaan on digitaalinen palvelu kuntien kestävän kehityksen johtamiseen ja päätöksentekoon, jossa tietoa louhimalla muodostetaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin perustuvia vastuullisuusindikaattoreita. Palvelu antaa kunnille mahdollisuuden tietojen analysointiin ja vertailuun ja tuottaa helppokäyttöisiä ja muokattavia kestävän kehityksen raportteja.

Sitowise perustaa uuden palvelukokonaisuuden

Molemmat yritykset on perustanut kestävän kehityksen, kasvihuonekaasupäästölaskennan ja ilmastopolitiikkatoimien vaikuttavuusarvioinnin asiantuntija Suvi Monni.

Monni on koulutukseltaan tekniikan tohtori ja tukenut muun muassa vuodesta 2010 lähtien YK:n ilmastosopimuksen (UNFCCC) sihteeristöä teollisuusmaiden kasvihuonekaasupäästöjä, politiikkatoimia ja skenaarioita koskevien raportointien tarkastuksissa.

Kaupan jälkeen Monni jatkaa Sitowisen palveluksessa. Hän ryhtyy vetämään uutta, konsernitasoisen kestävän kehityksen palvelukokonaisuutta.

Sitowise on tehnyt tänä vuonna jo useamman yrityskaupan. Viimeksi yhtiö uutisoi ostavansa pilvi- ja mobiilikehitykseen sekä turvallisuusalan tietojärjestelmäratkaisuihin erikoistuneen Sweetlakesin sekä ruotsalaisen talotekniikkaosaaja VVS-Kompetensin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise ostaa päästölaskennan markkinajohtaja Benvirocin”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat