Destia ostaa Oulun Energia Urakoinnin

Kaupan myötä Destiasta tulee yksi Suomen merkittävimpiä energiaverkkojen rakentajia.

Infrayhtiö Destia tiedottaa ostavansa Oulun Energia Urakoinnin Oulun Energialta. Kaupassa Oulun Energia Urakoinnin toiminta siirtyy kokonaisuudessaan Destialle sisältäen liiketoiminnan, henkilöstön, kaluston ja sopimukset. Henkilöstöä Oulun Energia Urakoinnilla on noin 70.

Destian mukaan yrityskauppa vahvistaa sen energialiiketoimintaa sekä telematiikan ja liikenneinfran liiketoimintaa, johon kuuluvat esimerkiksi muuttuvat nopeus-, varoitus- ja tiedotusopastemerkit, tiesääasemat sekä liikenteen seurantakamerat. Kaupan myötä Destiasta tulee yksi Suomen merkittävimpiä energiaverkkojen rakentajia.

Kaupassa Oulun Energia Urakoinnin nykyiset asiakkuudet ja sopimukset tulevat jatkumaan muuttumattomana.

”Energia-ala on voimakkaassa murroksessa ja näemme siinä kasvun mahdollisuuksia. Olemme jo muutaman vuoden ajan kehittäneet liiketoimintaamme sähköverkoissa, uusiutuvassa energiassa ja sähkökulkuneuvojen lataamisessa. Oulun Energia Urakointi Oy:n palveluportfolio ja osaava henkilöstö täydentävät ja vahvistavat entisestään liiketoimintaamme energiasektorilla, telematiikassa ja alueellisesti erityisesti Pohjois-Suomessa”, Destian toimitusjohtaja Tero Kiviniemi sanoo tiedotteessa.

Oulun Energia keskittyy puolestaan uuden strategiansa mukaisesti energiantuotannon, kaukolämmön ja sähkönsiirron kehittämiseen sekä kiertotalouteen uutena liiketoimintana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Destia ostaa Oulun Energia Urakoinnin”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat