Kokeile kuukausi maksutta

LTU ja Kauhax perustavat yhteisyrityksen

Pääkaupunkiseudulla toimiva maalaus- ja tasoitepalveluita tarjoava LTU yhdistää voimansa maskulaisen maalaus- ja pintakäsittelyihin erikoistuneen Kauhax oy:n kanssa.

Kuva: LTU Group
Kuuntele juttu

LTU ja Kauhax perustavat Varsinais-Suomen alueelle uuden yrityksen, LTU Varsinais-Suomi oy:n. LTU Group oy ja Kauhax oy omistavat uuden yrityksen yhtä suurella osuudella. Samalla Kauhax luopuu omasta maalausliiketoiminnastaan keskittyen jatkossa palvelemaan asiakkaita rappaustöissä.

Sekä LTU-konsernin toimitusjohtaja Malik Bentaieb että Kauhaxin toimitusjohtaja Markku Kaukinen osallistuvat uuden yrityksen kehittämiseen.

”Varsinais-Suomessa on erittäin hyvä vauhti rakentamisessa, joten hyvän yhteistyökumppanin löydyttyä toiminnan laajentaminen Turun seudulle tuntui luontevalta. Näin vastaamme myös asiakkaidemme toiveisiin. Useat rakennusliikkeet ovat vuosien ajan toivoneet toimintamme laajentamista Varsinais-Suomen alueelle”, Bentaieb sanoo tiedotteessa.

”Tavoitteenamme on tarjota rakennusliikkeille ja muille kumppaneille laadukasta ja kilpailukykyisesti hinnoiteltua maalaus- ja tasoitetyötä. Kauhaxin kattavat asiakaskontaktit koko Länsi-Suomen alueella täydentävät hienolla tavalla LTU:n nykyistä toiminta-aluetta ja kokonaisvaltaista palvelua”, Kaukinen puolestaan kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “LTU ja Kauhax perustavat yhteisyrityksen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat