Kokeile kuukausi maksutta

Sitowise tarjoaa myös pöpöpalvelua – tutkitusti puhtaista tiloista saa hygieniatodistuksen

Erityisesti isojen kiinteistömassojen haltijat kaipaavat Sitowisen mukaan koko tilaterveyden todentamisen palveluja.

Todistuksen lisäksi takeeksi saa tarroja, joilla esimerkiksi kiinteistöomistajat voivat osoittaa potentiaalisille vuokralaisille ja tilojensa käyttäjille tilojensa terveysturvallisuuden tasoa.

Sitowise on julkistanut uuden tilahygieniapalvelun. Sen myötä yrityksen ympäristö- ja laatujärjestelmän mukaisen tutkimusprosessin läpikäyneille ja läpäisseille tiloille voidaan myöntää erillinen tilahygieniatodistus.

Todistuksen lisäksi takeeksi saa tarroja, joilla esimerkiksi kiinteistönomistajat voivat osoittaa potentiaalisille vuokralaisille ja tilojensa käyttäjille tilojensa terveysturvallisuuden tasoa.

Sisätiloissa tapahtuva virusten leviäminen on ollut yksi korona-aikana runsaasti keskustelua herättäneitä teemoista. Sitowisen tutkimuspäällikkö Miia Virolaisen mukaan nyt tiedetään, että ilmanvaihdolla on merkitystä.

”Erityisesti isojen kiinteistömassojen haltijat kuten koulut, kauppakeskukset, toimitilasijoittajat ja operaattorit kysyvät koko tilaterveyden todentamisen palveluja”, hän kertoo.

Muutos on Virolaisen mukaan tullut jäädäkseen. Koronaviruksen ohella myös perinteisten sisäilmahaittojen kuten homesienten, norovirusten ja esimerkiksi MRSA- tai legionellabakteerien torjuminen nähdään entistä kriittisempänä turvallisuustekijänä.

”Leviämisriskejä tarkasteltaessa keskeisintä on ilmanvaihdon riittävyys. Lisäksi on tutkittava muun muassa henkilösuojaukset, pinnat, tilajärjestelyt ja kaikki LVI-tekniset laitteet”, selvittää Virolainen.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise tarjoaa myös pöpöpalvelua – tutkitusti puhtaista tiloista saa hygieniatodistuksen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat