Solwers-konserni laajenee jälleen yritysjärjestelyllä

Suunnittelutoimisto Solwers ja Inmeco oy Rakennuskonsultit ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Jyväskylässä ja Seinäjoella toimiva rakentamisen asiantuntijapalveluita tarjoava Inmeco siirtyy osaksi Solwers-konsernia.

Suunnittelutoimisto Solwers ja Inmeco oy Rakennuskonsultit ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Jyväskylässä ja Seinäjoella toimiva rakentamisen asiantuntijapalveluita tarjoava Inmeco siirtyy osaksi Solwers-konsernia.

”Haemme jatkuvaa kasvua, ja Inmeco vahvistaa tarjontaamme projektijohtamisen asiantuntemuksellaan”, Solwersin hallituksen puheenjohtaja Leif Sebbas sanoo tiedotteessa.

”Tällä kaupalla vahvistamme hyvässä vauhdissa olevaa kasvua ja saamme toimintaamme leveämmät hartiat. Solwers tuo osaamista kasvuun ja toimii hyvänä taustatukena yrityksellemme. Jatkamme toimintaa omalla nimellämme ja tiimillä”, Inmecon toimitusjohtaja Pasi Korhonen puolestaan kertoo.

Inmeco on perustettu 1987, ja sen osaaminen keskittyy rakennuttamiseen ja valvontaan. Palveluita on tarjolla koko rakentamisen elinkaarelle, ja lisäksi Inmecon asiantuntemusta edustavat lämpökuvaukset sekä tiiveysmittaukset, joilla parannetaan energiatehokkuutta ja sisäilman laatua. Inmeco työllistää 18 henkeä.

Yli 300 henkeä työllistävä Solwers-konserni koostuu tällä hetkellä yhteensä 20 yrityksestä Suomessa ja Ruotsissa. Solwers-konsernin vuoden 2020 pro forma -liikevaihto oli yli 42 miljoonaa euroa. Konserni hakee edelleen kasvua yritysostoin sekä omilla nimillään toimivien tytäryhtiöiden toiminnan kehitystä tukemalla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Solwers-konserni laajenee jälleen yritysjärjestelyllä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat