Tarjoushinnat romahtivat tammikuussa pääkaupunkiseudulla

Talonrakentamisen tarjoushinnat ovat alentuneet liki yhtäjaksoisesti jo vuoden verran, kertoo Rapalin myyntipäällikkö Lassi Kivinen. Dramaattisin, mutta ehkä vain tilapäinen muutos tapahtui vuoden 2021 alussa.

Tarjoushinnat ja materiaalihinnat kulkevat nyt eri suuntaan. Varsinkin teräs ja puu ovat kallistuneet. Kuva Seppo Mölsä.
Rapalin seurannan mukaan tammikuussa tarjoushintaindeksi niiasi kerralla 8,6 pistettä ja veti vuosimuutoksen 12,0 prosenttia punaiselle. Muutos on paljon isompi kuin se, josta Rakennusalan suhdanneryhmä Raksu kertoi pari viikkoa sitten. Raksu jopa arvioi, että toimitilarakentamisen tarjoushinnat olisivat kääntyneet jälkimmäisellä vuosipuoliskolla pieneen nousuun.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tarjoushinnat romahtivat tammikuussa pääkaupunkiseudulla”

Viimeisimmät näkökulmat